Συχνές Ερωτήσεις

Γενικά

Ποιές είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται απο το Katsavidi.net;


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι: • Ηλεκτρολογικά • Υδραυλικά • Θέρμανση / Ψύξη • Επισκευές Επίπλων • Συναρμολόγηση επίπλων ΙΚΕΑ • Συναρμολόγηση επίπλων Praktiker • Εγκατάσταση Ηλεκτρικών Συσκευών • Τοποθέτηση Οικιακών και Επαγγελματικών παρελκομένων (πχ κουρτινόξυλο, βάση τηλεόρασης κτλ.) • Παράθυρα – Πόρτες Αλουμινίου • Ξύλινα κουφώματα • Επιδιόρθωση Τοιχοποιίας • Έκδοση Ηλεκτρολογικού Σχεδίου • Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε; Το Katsavidi.net συνεχώς προσθέτει υπηρεσίες για να σας παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη.
Τι κάνει το Katsavidi.net;


Με την αγορά ενός ετήσιου προγράμματος υποστήριξης το Katsavidi.net καλύπτει το κόστος των εργασιών μιας επισκευής, βοηθούμε στην πρόληψη εμφάνισης βλαβών και συμβάλλουμε στον συντονισμό οποιασδήποτε τεχνικής εργασίας.
Ποιές είναι οι δωρεάν παροχές του Katsavidi.net;


Με την αγορά ενός ετήσιου προγράμματος τεχνικής κάλυψης το Katsavidi.net σας κάνει δώρο: • Τον πρώτο τεχνικό έλεγχο του ακινήτου σας. • Μία συμβουλευτική Εξοικονόμησης Ενέργειας. Επιπλέον σας κάνει δώρο για να χαρίσετε σε κάποιον φίλο, γνωστό ή συγγενή: Με την αγορά του: • Student Repair → 1 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων. • Home Standard → 2 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων. • Home Premium → 3 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων. • Home Deluxe → 4 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων. • Business 1 → 3 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων. • Business 2 → 4 Κουπόνια 1 επίσκεψης αξίας 200 πόντων.
Πώς λειτουργεί το Katsavidi.net;


  1. Εφόσον έχετε συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος του Katsavidi.net ή σας έχει προτείνει κάποιος μέσω του προγράμματος Σύστησε & Κέρδισε ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ορίσετε μια συνάντηση.
  2. Ενημέρωση για όλες τις παροχές και υπηρεσίες των προγραμμάτων τεχνικής υποστήρηξης του Katsavidi.net.
  3. Υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων για αποδοχή των όρων και παροχών.
  4. Πληρωμη του ποσού του προγράμματος τεχνικής υποστήρηξης που επιθυμείτε με έναν απο τους τρόπους πληρωμής.
  5. Εντός 4 ημερών θα παραλάβετε ταχυδρομικώς απο το Katsavidi.net ένα πακέτο συνδρομητή που θα περιέχει.
  • Ένα γνήσιο αντίγραφο του συμβολαίου.
  • Την Κάρτα Μέλους σας στο Katsavidi.net.
  • Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με τις υπηρεσίες μας και την αξία τους σε πόντους καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την χρήση των υπηρεσιών του Katsavidi.net.
  • Τις δωρεάν κάρτες μιας επίσκεψης που αντιστοιχεί στο πρόγραμμά σας.
Σημείωση: Σε καμία περίπτωση το Katsavidi.net δεν θα σας ζητήσει να πληρώσετε προκαταβολικά κάποιο πρόγραμμα εάν δεν έχει γίνει σχετική ενημέρωση απο κάποιον διαπιστευμένο εκπρόσωπό της.
Τι είναι το Katsavidi.net ;


Είναι μια υπηρεσία τεχνικής διαχείρισης ακινήτων.
Τι είναι η Καρτα Μέλους και ποιά η χρήση της;


Είναι μια πλαστικοποιημένη κάρτα μονής όψης με το διακριτικό λογότυπο του Katsavidi.net στην οποία αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του κατόχου της, το προγράμμα στο οποίο είναι συνδρομητής, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό πελάτη. Η χρήση της επιτρέπει στα μέλη να επιδείξουν στα καταστήματα που συνεργαζόμαστε τα στοιχεία τους για να λάβουν την έκπτωση που τους αναλογεί βάσει του προγράμματος που έχουν αγοράσει. Η Κάρτα Μέλους δέν είναι μεταβιβάσιμη και δεν φέρει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία.
Αν δεν μου φτάνουν οι πόντοι για μια επισκευή μπορώ να αγοράσω επιπλέον πόντους και πως;


Βεβαίως! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς και τι έκπτωση δικαιούστε ως μέλος!
Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Katsavidi.net;


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν απο τους παρακάτω τρόπους: Δε-Τρ-Τε-Πε-Πα 08:00 -21:00 Σάββατο 08:00 - 15:00 Email : katsavidi.net@gmail.com Έκτακτα περιστατικά όλο το 24ωρο 6946500697
Τι είναι το πρόγραμμα Σύστησε & Κέρδισε;


Είναι ενα αναποδοτικό πρόγραμμα του Katsavidi.net για να ευχαριστήσει όσους μας συστήνουν σε κάποιον γνωστό τους. Εφόσον το προτεινόμενο άτομο ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Katsavidi.net δικαιούστε να διαλέξετε ανάμεσα σε έκπτωση στην επόμενη ανανέωσή του συμβολαίου σας ή επιπλέον πόντους επισκευών στον λογαριασμό σας.
Τί είναι οι πόντοι επισκευών;


Ειναι η μονάδα χρέωσης των υπηρεσιών μας. Με την αγορά ενός προγράμματος του Katsavidi.net λαμβάνετε ενα σύνολο πόντων επισκευών. Μετά την ολοκλήρωση μιας επισκευής αφαιρούνται απο την καρτέλα σας οι αξία των πόντων ανάλογα της επισκευής που έγινε!
Πόσο διαρκεί ένα συμβόλαιο τεχνικής υποστήρηξης;


Η διάρκεια και ισχύς ενός συμβολαίου τεχνικής υποστήριξης είναι 1 ημερολογιακό έτος.
Θέλω να κάνω μια ανακαίνηση το μπάνιο μου! Αναλαμβάνει το Katsavidi.net τέτοιου είδους εργασίες;


Αναλαμβάνουμε κάθε είδους τεχνική εργασία.
Ποιές μέρες θεωρούνται αργίες; Και ποιό είναι το επιπλέον κόστος επισκευής σε ημέρα αργίας;


Ημέρες και ώρες αργίας θεωρούνται οι ώρες μεταξύ 21:00 και 8:00 το πρωί. Οι Κυριακές και οι τοπικές & εθνικές εορτές. Το επιπλέον κόστος είναι 15€ ανά επίσκεψη.
Πως κλείνω ραντεβού για μία επισκευή βλάβης;


Είτε τηλεφωνικά, είτε στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση katsavidi.net@gmail.com.
Σε περίπτωση βλάβης, τι πρέπει να κάνω;


Συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα αναφοράς βλάβης στην επίσημη σελίδα μας. Στην συνέχεια γίνεται μια πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης απο το 1 εως το 3, όπου το 1 σημαίνει επείγουσα κατάσταση και άμεση ανταπόκριση, το 2 μέτρια κατάσταση και 3 μη επείγουσα κατάσταση!
Έχω το ακίνητό μου στο Airbnb! Μπορώ να υποστηρίζομαι τεχνικά;


Βεβαίως! Οι επισκέπτες σας θα νιώσουν την σιγουριά ότι όλα στο ακίνητό σας θα δουλεύουν όπως πρέπει. Τα συχνότερα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ακίνητα που ενοικίαζονται στο Airbnb είναι οι βλάβες στις αποχετεύσεις, διακόπτες φωτών και κλειδαριές.
Είμαι επαγγελματίας! Μπορώ να υποστηρίζομαι τεχνικά;


Ναί μπορείτε! Εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες μας και αφιερώστε τον χρόνο σας αποκλειστικά στην λειτουργία της επιχείρησής σας!
Οι οικιακές συσκευές είναι μέσα στο συμβόλαιο;


Οι οικιακές συσκευές όπως το πλυντήριο ή το ψυγείο δεν υποστηρίζονται. Αλλά ως μέλος του Katsavidi.net μπορούμε να σας παραπέμψουμε σε κάποιον συμβεβλημένο με εμάς συνεργείο, στο οποίο θα πάρετε μια προσφορά για την επισκευή της συσκευής σας, με την προνομιακή έκπτωση μέλους.
Έχασα την Κάρτα Μέλους! Τι πρέπει να κάνω;


Στείλτε μας ενα email στο katsavidi.net@gmail.com για να σας εκδώσουμε μια νέα!
Τι ειναι η καταγραφή συμβάντων επισκευών και σε τι οφελεί;


Με την καταγραφή συμβάντων επισκευών μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ανατρέξετε την κάθε επισκευή, τα υλικά που χρησημοποιήθηκαν, ποιός τεχνίτης έκανε την επισκευή αλλά και ποιά ήταν η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψής μας.
Γιατί να επιλέξω το katsavidi.net;


To katsavidi.net είναι μια υπηρεσία προορισμένη να παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς!
Γιατί χρείαζομαι μια συνδρομή μέλους στο katsavidi.net;


Οι βλάβες σε ένα σπίτι ή σε ένα κατάστημα μπορεί να είναι ακριβές για τον ετήσιο προυπολογισμό σας και μη προβλέψιμες. Με μια συνδρομή μέλους στο katsavidi.net ελέγξτε το κόστος των επισκευών σας εύκολα και χωρίς κανένα άγχος!
Πότε γίνονται οι επισκεύες;


Οι εργασίες επισκευών γίνονται εργάσιμες ημερές και ώρες, δηλ. από τις 08:00 μέχρι και τις 21:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή.Σε περιπτώσεις αργιών ή Σαββατοκύριακων εφαρμόζεται μια επιπλέον χρέωση 15€ ανά επίσκεψη.
Πως διαφέρει από μια ασφαλιστική υπηρεσία το katsavidi.net;


Οι παραδοσιακές ασφάλειες σας καλύπτουν μόνο σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή εκτάκτου γεγονότος, το οποίο και καλύπτουν οριακά και πολλές φορές εν μέρει. Το katsavidi.net δεν είναι απλώς άλλη μια ασφαλιστική υπηρεσία, αλλά μια συνδρομητική υπηρεσία σχεδιασμένη να σας βοηθήσει σε όλα τα ζητήματα που θα ανακύψουν κατά την πάροδο των ετών. Όπως μια ασφαλιστική υπηρεσία σας επισκευάζουμε ότι χαλάσει, αλλά επιπλέον σας βοηθάμε να συντηρήσετε το σπίτι σας ολόκληρο στο επίπεδο που ήταν πρίν συμβεί η οποιαδήποτε βλάβη.
Τι είναι η κάρτα μίας επίσκεψης και πως την χρησημοποιώ;


Οι κάρτες μίας επίσκεψης δίνονται αποκλειστικά και μόνο με την αγορά ενός προγράμματος τεχνικής υποστήριξης ή μέσα απο κάποια διαφημηστική καμπάνια απο το Katsavidi.net ή των συνεργατών μας. Μπορείτε να τις κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο ή συγγενή σας. Δεν μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι χρήση των παροχών της .

 
Υπηρεσίες
Συνεργάτες
  • Katsavidi.net Facebook Icon
www.katsavidi.net   +30/24210 50575   Αντωνοπούλου 196    Βόλος

© 2020 by Katsavidi.net